Nyhende
Kokar sylte på Langvin
Foredlar eitt tonn bær frå eigen hage
Merethe Søgnen Lyslo har flytta produksjon av saft, sylte og gele frå kjøkkenet på Ryen gard til kjøkkenet på Langvin.
Saman med ektemannen har ho planta ut 20 dekar med bringebær, jordbær, bjørnebær og plommer.
Det meste går til Innvik Fruktlager, men vel eitt tonn av bæra blir foredla for vidaresal.
Dette er hovednyheita i Fjordingen onsdag 12. august 2009. Les reportasjon på side 6 og 7.
Sjå også delar av artikkelen som ligg på www.fjordingen.no:
Merethe Søgnen Lyslo har flytta produksjonen av saft, sylte og gele frå kjøkkenet på Ryeng gard til kjøkkenet på Langvin.
Av Oppslagstavla Innvik / Utvik

Det meste går til Innvik Fruktlager, men vel eitt tonn av bæra blir foredla for vidaresal.
Dette er hovednyheita i Fjordingen onsdag 12. august 2009. Les reportasjon på side 6 og 7.
Sjå også delar av artikkelen som ligg på www.fjordingen.no:
Merethe Søgnen Lyslo har flytta produksjonen av saft, sylte og gele frå kjøkkenet på Ryeng gard til kjøkkenet på Langvin.
Av Oppslagstavla Innvik / Utvik

(Sist oppdatert 13.august 2009, 17:44)